Advertisement Section
Header AD Image
Read Time:1 Minute, 3 Second

Διήμερο Διαδικτυακό Συνέδριο με τίτλο «Αρωματικά & Φαρμακευτικά Φυτά: Ο θησαυρός της Ηπείρου» θα λάβει χώρα στις 7 και 8 Σεπτεμβρίου μέσω online πλατφόρμας από την εταιρεία STRATIS ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΠΕ, ως ανάδοχος του έργου «Παροχή Υπηρεσιών Συμβούλου Ανάπτυξης του έργου “AGRIFARM”» του Δήμου Ζίτσας.

Στόχος του συνεδρίου, όπως και του έργου AGRIFARM, είναι η ενημέρωση των συμμετεχόντων για θέματα που αφορούν στη δημιουργία νέων συνεταιριστικών / συνεργατικών σχημάτων στον αγροτικό τομέα, καθώς και στη συνεργασία με δίκτυα καταναλωτών, στην παροχή τεχνογνωσίας για την καλλιέργεια – επεξεργασία – τυποποίηση και συσκευασία Αρωματικών & Φαρμακευτικών Φυτών και στη δημιουργία νέων επιχειρηματικών ιδεών και καινοτόμων σχεδίων προώθησης και marketing για την Αγορά των Αρωματικών & Φαρμακευτικών Φυτών.

Η πρώτη ημέρα του συνεδρίου Τρίτη, 7 Σεπτεμβρίου, η διάρκεια της οποίας θα είναι από τις 15:00 μέχρι τις 21:00, θα ξεκινήσει με τις εγγραφές των συμμετεχόντων στην διαδικτυακή πλατφόρμα μέσω της οποίας θα γίνει το συνέδριο και θα ακολουθήσουν σύντομοι χαιρετισμοί τόσο από τους εκπροσώπους του Δήμου Ζίτσας, όσο και από τους εταίρους του έργου.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν οι εισηγήσεις των εξειδικευμένων ομιλητών πάνω στα Αρωματικά & Φαρμακευτικά Φυτά. Η επόμενη ημέρα του συνεδρίου Τετάρτη, 8 Σεπτεμβρίου, θα έχει διάρκεια από τις 10:00 μέχρι τις 16:00.

Περισσότερες πληροφορίες: AGRIFARM

Δήλωση συμμετοχής

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δωρεάν διαδικτυακά μαθήματα προσφέρει η Αστρονομική Εταιρεία Πάτρας Previous post Δωρεάν διαδικτυακά μαθήματα προσφέρει η Αστρονομική Εταιρεία Πάτρας
ΔΕΙΤΕ το πρόγραμμα εκδηλώσεων του Οινοξένεια 2021- Τιμάται η Επανάσταση Next post ΔΕΙΤΕ το πρόγραμμα εκδηλώσεων του Οινοξένεια 2021- Τιμάται η Επανάσταση