Advertisement Section
Header AD Image
Read Time:1 Minute, 1 Second

300.000 Ευρώ θα δοθούν στο Δήμο Καλυμνίων από νέα χρηματοδότηση έργων, ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ για την πρόληψη και αντιμετώπιση ζημιών και καταστροφών που προκαλούνται από θεομηνίες.

Όπως δήλωσε ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας, «η Κυβέρνηση στέκεται έμπρακτα δίπλα στους πολίτες, στηρίζοντας άμεσα τους Δήμους που επλήγησαν από θεομηνίες και φυσικές καταστροφές. Προτεραιότητά μας είναι η ασφάλεια των πολιτών και η προστασία της ζωής και της περιουσίας τους.

Στηρίζουμε τους πληγέντες από την πρόσφατη κακοκαιρία, ενώ παράλληλα συνεχίζουμε να ενισχύουμε τους Δήμους της Κρήτης για την αποκατάσταση των ζημιών από τον σεισμό. Στεκόμαστε δίπλα στην Αυτοδιοίκηση στην πράξη, όποτε και για όσο χρειάζεται».

Η Κυβέρνηση συνεχίζει να παρέχει  στήριξη προς την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τους Δήμους που έχουν πληγεί από πρόσφατα καιρικά φαινόμενα μέσω της οικονομικής ενίσχυσης συνολικού ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ σε έξι (6) Δήμους της Χώρας.

Με την υπογραφή των Υπουργικών Αποφάσεων από τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, Στέλιο Πέτσα, στο πλαίσιο του Προγράμματος πρόληψης και αντιμετώπισης ζημιών και καταστροφών που προκαλούνται από θεομηνίες στους ΟΤΑ  θα δοθούν, μεταξύ και άλλων Δήμων της Χώρας Καλύμνου  300.000 ευρώ  και στον Δήμο Καλυμνίων του Ν. Δωδεκανήσου,  όπως ανακοίνωσε η Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας (Δ.Ε.Ε.Π) Δωδεκανήσου Ν.Δ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Η Πάτμος στη λίστα με τις καλύτερες κρουαζιέρες της “Daily Telegraph”. Previous post Η Πάτμος στη λίστα με τις καλύτερες κρουαζιέρες της “Daily Telegraph”.
Το ομορφότερο εστιατόριο στον κόσμο είναι ελληνικό και βρίσκεται στη Σύμη! Next post Το ομορφότερο εστιατόριο στον κόσμο είναι ελληνικό και βρίσκεται στη Σύμη!