Advertisement Section
Header AD Image
Read Time:36 Second

Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να εξαγγείλει την οργάνωση του 7ου Πανελληνίου Συνεδρίου με θέμα «Η Νάξος διά μέσου των αιώνων», στις 22-25 Ιουνίου 2023, στο Γλινάδο της Νάξου.

Σκοπός του Συνεδρίου, όπως και όλων των μέχρι σήμερα έξι προηγουμένων, θα είναι η επιστημονική έρευνα όλων των μορφών πολιτισμού που αναπτύχθηκαν στο νησί μας στη διαχρονική του πορεία, από των αρχαιοτάτων χρόνων μέχρι σήμερα.

Ως εκ τούτου, καλούνται όλες και όλοι οι ενδιαφερόμενες/-οι να συμμετάσχουν σε αυτό να προετοιμάζουν από τώρα τις προφορικές εισηγήσεις ή τις αναρτημένες ανακοινώσεις (Posters) τους. Λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν με την Πρώτη Εγκύκλιο του Συνεδρίου, η οποία πρόκειται να κυκλοφορηθεί εντός των επομένων ημερών.

ΠΗΓΗ: cyclades.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χατζημάρκος: Οι μικρομεσαίοι παραγωγοί νέοι πρωταγωνιστές της γαστρονομίας σε Κυκλάδες και Δωδεκάνησα. Previous post Χατζημάρκος: Οι μικρομεσαίοι παραγωγοί νέοι πρωταγωνιστές της γαστρονομίας σε Κυκλάδες και Δωδεκάνησα.
Ορειβατική Λέσχη Εορδαίας: Εξόρμηση για σκι και ορειβασία στο Χ.Κ. Βίγλας την Κυριακή Next post Ορειβατική Λέσχη Εορδαίας: Εξόρμηση για σκι και ορειβασία στο Χ.Κ. Βίγλας την Κυριακή