Advertisement Section
Header AD Image
Read Time:50 Second

Εντυπωσιακές είναι οι εικόνες που ανάρτησε στο λογαριασμό του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο Αντιπεριφερειάρχης Θεόδωρος Βερούτης, για τα σχέδια της νέας γέφυρας Ευρώτα στη Σκάλα. Όπως μας ενημερώνει ο ίδιος στην εν λόγω ανάρτηση, το έργο βρίσκεται στην τελική ευθεία για τη δημοπράτησή του, καθώς σήμερα εγκρίθηκε ομόφωνα από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας πίστωση 4.750.000 ευρώ για την «Κατασκευή νέας γέφυρας στον ποταμό Ευρώτα, πλησίον υπάρχουσας μεταλλικής γέφυρας στη Σκάλα Λακωνίας».

Έτσι, όπως είχαμε ήδη αναφέρει από τη Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου σε δημοσίευμά μας, κατά την ενημέρωση που παρείχε ο Γ.Γ. Δημοσίων Επενδύσεων και Εταιρικού Συμφώνου Δημήτρης Σκάλκος στον Δήμαρχο Ευρώτα Δήμο Βέρδο, για τη συγκέκριμένη εξέλιξη, «η σχετική δημοπρασία θα έχει διεξαχθεί έως τον προσεχή Απρίλιο και μέχρι του τέλος του 2022 θα έχει εγκατασταθεί εργολάβος για την έναρξη των εργασιών». 

Πρόκειται ουσιαστικά, για ένα από τα βασικότερα έργα που «τρέχουν» αυτή την περίοδο στη Λακωνία και αναμένεται να δώσει ανάσα σε χιλιάδες συμπολίτες μας.

ΠΗΓΗ: apela.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Άγρια θαλάσσια ζωή – Μεσογειακή Φώκια (“Monachus monachus”). Γράφει ο Τηλέμαχος Μπεριάτος Previous post Άγρια θαλάσσια ζωή – Μεσογειακή Φώκια (“Monachus monachus”). Γράφει ο Τηλέμαχος Μπεριάτος
«Ολυμπισμός και Φυσική Αγωγή» .Το πρόγραμμα θα απευθύνεται σε ξένους φοιτητές από όλες τις ηπείρους. Next post «Ολυμπισμός και Φυσική Αγωγή» .Το πρόγραμμα θα απευθύνεται σε ξένους φοιτητές από όλες τις ηπείρους.