Σε εξέλιξη έργα για την ομαλή λειτουργία της πόλης της Σάμου από τον δήμο Αν. Σάμου.

Σε εξέλιξη έργα για την ομαλή λειτουργία της πόλης της Σάμου από τον δήμο Αν. Σάμου.

Μέρα με τη μέρα, η ομαλή λειτουργία της πόλης μας αποκαθίσταται . Οι άνθρωποι της πρώτης γραμμής δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. H πόλη είχε πολλά προβλήματα όσον αφορά την κυκλοφορία των οχημάτων κ έχει γίνει ακόμα χειρότερη μετά το σεισμό.

Έχουν παρθεί αποφάσεις κ έχουν τοποθετηθεί σημάνσεις σε κεντρικά σημεία της πόλης μας και η Τεχνική Υπηρεσία μελετάει και άλλες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις Τα δρομολόγια των απορριμματοφόρων έχουν αλλάξει εξαιτίας της αυξημένης κίνησης στα σχολεία κατά τις πρωινές ώρες. Η διαδικασία για την ενοικίαση χώρου στάθμευσης, έχει ήδη ξεκινήσει και σε λίγες μέρες ξεκινάμε επίσης έργα ανάπλασης σε μικρούς κοινόχρηστους χώρους.

Η μελέτη για την πλήρη αποκατάσταση του ΚΥΤ , την οριστική απομάκρυνσή του και την αποκατάσταση του χώρου, έχει ήδη ανατεθεί στον μελετητή. Επίσης, ο σχεδιασμός της ανάπλασης των προαυλίων των σχολείων της πόλης έχει ολοκληρωθεί , βασισμένος στις ανάγκες των μαθητών και διδασκόντων του κάθε σχολείου. Έχει ήδη ξεκινήσει η εργολαβία για την αλλαγή του παλιού δικτύου ύδρευσης σε σημεία που δεν είχαν αλλαχθεί, έτσι ώστε να υδροδοτείται η πόλη μόνο από το νέο δίκτυο με λιγότερα προβλήματα.

Σε 10 μέρες ολοκληρώνεται η μελέτη για το ένα εκατομμύριο που αφορά δρόμους της πόλης μας. Σύντομα θα κατεδαφιστεί το παλιό κτίριο στην παραλία Γάγγου για να αρχίσει η ανάπλαση της παραλίας, συμπεριλαμβανομένου και της παραλίας Μαούνες καθώς και αντικατάσταση των παλιών φωτιστικών. Έχει ξεκινήσει ο διαγωνισμός για την επισκευή του μικρού γυμναστηρίου και στις αρχές Απριλίου ξεκινάει η ανακαίνιση του Κλειστού Γυμναστηρίου της πόλης μας.

Ήδη ξεκίνησε η εργολαβία που περιλαμβάνει τον δρόμο από Ζαχαράκη προς Νεάπολη καθώς και ο κάθετος δρόμος επί της Κανάρη δίπλα από τη biomed, μια μελέτη στην οποία προστέθηκαν περισσότερα χρήματα στο νέο π/υ προκειμένου να γίνει σωστά η κατασκευή χωρίς ελλείψεις. Οι δημόσιες τουαλέτες στην πλατεία Πυθαγόρα σύντομα θα ανακαινιστούν.

Με συντονισμό, απόλυτη συνεργασία και αγάπη για τον τόπο που ζούμε, θέτουμε ως προτεραιότητα την ποιότητα ζωής των δημοτών μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *