Advertisement Section
Header AD Image
Read Time:39 Second

Με την είδηση της έγκρισης της μελέτης από πλευράς του Υπουργείου Υγείας, ένα ιδιαίτερα σημαντικό στάδιο στην πορεία έκδοσης της οικοδομικής άδειας που αναμένεται να «κλείσει» εντός των επόμενων δύο εβδομάδων ξεκίνησε το απόγευμα της Τετάρτης 2 Μαρτίου η παρουσίαση για την πορεία υλοποίησης των εργασιών του νέου Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής ΙΣΝ.

Η παρουσίαση στην οποία συμμετείχαν εκπρόσωποι του ΙΣΝ, του Υπουργείου Υγείας και των αρμόδιων αρχιτεκτονικών γραφείων, ξεκίνησε με τον χαιρετισμό του ΓΓ του Υπουργείου Υγείας κ. Μάριου Θεμιστοκλέους, ο οποίος κατά τον χαιρετισμό του υπογράμμισε πως «είμαστε πολύ κοντά στο να ξεκινήσει η κατασκευή του νέου Νοσοκομείου» ευχαριστώντας για ακόμα μια φορά το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος αλλά και επισημαίνοντας την σημασία κατασκευής και λειτουργίας του νέου νοσοκομείου για το σύνολο των πολιτών της Θράκης.

ΠΗΓΗ: dramini.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλεξανδρούπολη: Σιωπηλή πορεία με ισχυρό μήνυμα κατά της έμφυλης βίας & των γυναικοκτονιών. Previous post Αλεξανδρούπολη: Σιωπηλή πορεία με ισχυρό μήνυμα κατά της έμφυλης βίας & των γυναικοκτονιών.
Διαδικτυακό συνέδριο για τις αρχαιολογικές εργασίες του 2021 στη Μακεδονία και τη Θράκη. Next post Διαδικτυακό συνέδριο για τις αρχαιολογικές εργασίες του 2021 στη Μακεδονία και τη Θράκη.