Advertisement Section
Header AD Image
Read Time:41 Second

Το πιο πρωτότυπο κατάστημα των Τρικάλων, η Μπουτίκ Φρούτων και Λαχανικών, με προϊόντα άριστης ποιότητας & προσιτές τιμές πλέον και στο διαδίκτυο.  Κάνοντας κλικ στη σελίδα tamanavakia.gr βρίσκουμε στο λεπτό αυτό που θέλουμε και το παραγγέλνουμε.

Το πρωτότυπο της ιδέας έχει να κάνει ότι “Τα Μαναβάκια” δεν μας προσφέρουν μόνο ολόφρεσκα φρούτα και λαχανικά, αλλά μας προτείνουν και… μικρά υγιεινά γεύματα,  Ροφήματα, φρουτοσαλάτες, yogurt bowl και φυσικό τον αξεπέραστο καφέ Illy. Το κατάστημα βρίσκεται σε μια γωνιά, στην καρδιά των Τρικάλων (Αθηνάς Εργάνης και Βαλαωρίτου) και έχει αναβαθμίσει όλη τη γειτονιά χάρη στον εξαιρετικό σχεδιασμό της. Και  Delivery στο χώρο μας- τηλ. 2431 181329. Ανοιχτά από τις 7 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Στην Αργιθέα θα διεξαχθεί τον Μάιο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μαραθωνίου Ορεινής Ποδηλασίας για το 2022. Previous post Στην Αργιθέα θα διεξαχθεί τον Μάιο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μαραθωνίου Ορεινής Ποδηλασίας για το 2022.
Στις 13 Μαρτίου ανοίγουν οι εγγραφές για το “11ο ZAGORI MOYNTAIN RUNNING”. Next post Στις 13 Μαρτίου ανοίγουν οι εγγραφές για το “11ο ZAGORI MOYNTAIN RUNNING”.