Advertisement Section
Header AD Image
Read Time:1 Minute, 30 Second

Τα τοξωτά γεφύρια, το εντυπωσιακό φαράγγι του Βίκου και η επιβλητική οροσειρά της Τύμφης, θα υποδεχτούν από 22-24/7/2022, εκατοντάδες αθλητές και αθλήτριες από όλο τον κόσμο, οι οποίοι θα συμμετάσχουν στο “11ο Zagori Mountain Running” , την κορυφαία διοργάνωση ορεινού τρεξίματος της χώρας!

Οι εγγραφές για τους τέσσερις αγώνες του 11oυ Zagori Mountain Running, ανοίγουν την Κυριακή 13 Μαρτίου 2022, στις 20:00 μ.μ. ενώ αναλυτικές πληροφορίες θα αναρτηθούν στο επίσημο site της διοργάνωσης www.zagorirace.gr καθώς και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της διοργάνωσης.

Η διοργανώτρια εταιρία “My Adventure”, υπόσχεται να προσφέρει και φέτος, ένα αγωνιστικό διήμερο αντάξιο των προσδοκιών συμμετεχόντων κι επισκεπτών. Θα υπάρξουν επίσης διαφοροποιήσεις σε όλα τα αγωνιστικά πρωτόκολλα, για τις οποίες θα ενημερώσουμε αναλυτικά με νέες ανακοινώσεις,  ενώ δεν θα λείψουν και οι εκπλήξεις, στο πλαίσιο της ανανέωσης και της ανοδικής πορείας της Διοργάνωσης!

Ο αριθμός Ελλήνων συμμετεχόντων στους δύο μεγάλους αγώνες καθορίζεται ως εξής:

  • TeRA 80km: 250
  • Marathon+ 44km: 350
  • Half Marathon 21km: 500
  • Entry Race 10km: 500

Ευελπιστούμε, πως μετά από δύο δύσκολα χρόνια που βιώσαμε όλοι τις επιπτώσεις της πανδημίας, θα μπορέσουμε να είμαστε πλέον ασφαλείς για να χαρούμε τη συμμετοχή μας στην μεγαλύτερη γιορτή του ορεινού αθλητισμού!

Στο πλαίσιο υλοποίησης των κανόνων διασφάλισης της Δημόσιας Υγείαςδικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες του 11ου Zagori Mountain Running, έχουν οι αθλητές που πληρούν τα κριτήρια, όπως περιγράφονται στο «Υγειονομικό Πρωτόκολλο Εκτός Σταδίου Διοργανώσεων», που έχει ανακοινώσει στις 1/3/2022 η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Σχετικές οδηγίες θα υπάρχουν και στην φόρμα εγγραφών των αγώνων.

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που θα έχουμε στο πλευρό μας, για μία ακόμη χρονιά, ως μεγάλους χορηγούς, τις κορυφαίες εταιρείες: Φυσικό Μεταλλικό Νερό «ΖΑΓΟΡΙ», «THE NORTH FACE” και « FIFTH ELEMENT”. Θεσμικοί Υποστηρικτές θα είναι η Περιφέρεια Ηπείρου και ο Δήμος Ζαγορίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

“Τα Μαναβάκια” τώρα και στο διαδίκτυο. Παραγγέλνουμε εύκολα και γρήγορα. Previous post “Τα Μαναβάκια” τώρα και στο διαδίκτυο. Παραγγέλνουμε εύκολα και γρήγορα.
Tα Μαστοροχώρια που ερημώνουν αλλά ονειρεύονται, στο 24ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης. Next post Tα Μαστοροχώρια που ερημώνουν αλλά ονειρεύονται, στο 24ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.