Advertisement Section
Header AD Image
Read Time:1 Minute, 15 Second

Καλά είναι τα νέα από την εθιμοτυπική συνάντηση του καπετάνιου και των αξιωματικών  του κρουαζιερόπλοιου Disney Magic με τον πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Χανίων Δημήτρη Βιριράκη , τον ναυτιλιακό πράκτορα Λυκούργο Χονδράκη και εκπρόσωπο του δήμου Χανίων.

Όπως έγινε γνωστό από τον καπετάνιο του πλοίου, η φετινή πρώτη άφιξη στο λιμάνι της Σούδας με 1.650 επιβάτες, έχει δοκιμαστικό χαρακτήρα, ενώ για το 2023 έχουν ήδη προγραμματισθεί επτά αφίξεις και μάλιστα με το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο Disney Dream.

Στις 9:30 το πρωί κατάπλευσε στο λιμάνι της Σούδας, προερχόμενο από το Αργοστόλι, το κρουαζιερόπλοιο Disney Magic, το οποίο συμπεριέλαβε για πρώτη φορά τα Χανιά στους σταθμούς της κρουαζιέρας. Eίναι το πρώτο από τα τέσσερα κρουαζιερόπλοια τα οποία διαχειρίζεται η Disney Cruise Line , θυγατρική της The Walt Disney Company.

Πρόκειται, ουσιαστικά για «θεματικά» κρουαζιερόπλοια που είναι ιδανικά για οικογένειες με παιδιά και εφήβους, αλλά και για μεγαλύτερους που αγαπούν τους ήρωες του Disney και τις ιστορίες τους.

Στο λιμάνι της Σούδας δεκάδες πούλμαν περίμεναν όλους όσοι είχαν ήδη κλείσει εκδρομές σε περιοχές του νομού Χανίων, καθώς επίσης και ταξί αλλά και τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ για εκείνους που επισκέπτονται κοντινές παραλίες και την πόλη των Χανίων.

Την ίδια ώρα μέσα στο κρουαζιερόπλοιο πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη τελετή υποδοχής κρουαζιερόπλοιου που επισκέπτεται για πρώτη φορά τα Χανιά.

Παρόντες ο καπετάνιος και ανώτεροι αξιωματικοί του πλοίου και εκπρόσωποι από το Λιμενικό Ταμείο νομού Χανίων, τον δήμο Χανίων και την εταιρεία Air Sea Land (Inscape shipping services) που πρακτορεύει το κρουαζιερόπλοιο.

ΠΗΓΗ: flashnews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αστυπάλαια και Χάλκη 2022 Previous post Αστυπάλαια και Χάλκη με την αειφορία πρωταγωνιστούν στις αφίξεις επισκεπτών φέτος
Δ. Αυγερινοπούλου: Στις Ιαματικές Πηγές Ελλάδας ΑΕ για τη βιώσιμη διαχείριση και αξιοποίηση των ιαματικών πηγών της Ηλείας Next post Δ. Αυγερινοπούλου: Στις Ιαματικές Πηγές Ελλάδας ΑΕ για τη βιώσιμη διαχείριση και αξιοποίηση των ιαματικών πηγών της Ηλείας