Advertisement Section
Header AD Image
Read Time:51 Second

Συνάντηση με τον Πρόεδρο και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ανώνυμης εταιρείας «Ιαματικές Πηγές Ελλάδος» (Ι.Π.Ε.), κ. Ιωάννη Νικολαΐδη και κ. Πασχάλη Μπουχώρη αντιστοίχως, πραγματοποίησε η Βουλευτής Ν. Ηλείας, Ν.Δ., Δρ. Διονυσία – Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, με στόχο την περαιτέρω ανάδειξη της Ηλείας ως σημαντικού τουριστικού προορισμού ευεξίας μέσω της βιώσιμης διαχείρισης των ιαματικών πηγών που εκτείνονται σε όλο το τόξο του Νομού, από το Κουνουπέλι και την Υρμίνη με αιχμή του δόρατος τον Καϊάφα.

Συνομίλησαν για τα πρώτα γοργά βήματα της εταιρίας στον τομέα της αναδιάρθρωσης του πλαισίου προστασίας των ιαματικών πηγών, την αρμονική συνεργασία με το Υπουργείο Τουρισμού και την Τοπική Αυτοδιοίκηση, αλλά και το σχέδιο υποστήριξης της αξιοποίησης των ιαματικών πηγών σε όλη την επικράτεια, όπως προτάσσει η τοπική κοινωνία, για την περαιτέρω ανάπτυξη του ιαματικού τουρισμού. Ειδικότερα, για τις ιαματικές πηγές της Ηλείας κανονίστηκε διευρυμένη συνάντηση με ενδιαφερόμενους ιδιώτες για την άμεση αξιοποίηση και βιώσιμη διαχείριση των ιαματικών πηγών.

Στο περιθώριο της συνάντησης, η κα Βουλευτής παρέλαβε το καινούργιο λογότυπο της νεοσυσταθείσας εταιρείας.

ΠΗΓΗ: ilia.news

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

κρουαζιερόπλοιο της Disney Previous post Κρουαζιερόπλοια Disney στα Χανιά: Φέτος μια, αλλά το 2023 επτά αφίξεις με μεγαλύτερa πλοίa
Ν. Κοροβέσης: «Διεκδικήσαμε την αξιοποίηση του Καϊάφα» Next post Ν. Κοροβέσης: «Διεκδικήσαμε την αξιοποίηση του Καϊάφα»