SKALA: Ενα «high-end fusion» εστιατόριο στην λίμνη του Αγίου Νικολάου

SKALA: Ενα «high-end fusion» εστιατόριο στην λίμνη του Αγίου Νικολάου

Σε κάθε πόλη μικρή ή μεγαλύτερη υπάρχουν κάποια μέρη τα οποία δεν επιλέγουμε απλά για το καλό φαγητό τους. Ξέρεις, εκείνα τα εστιατόρια όπου η όλη γαστρονομική εμπειρία συνδυάζεται με την κομψότητα του χώρου, και την ιδανική ατμόσφαιρα.

Εκεί δηλαδή όπου το dining γίνεται πραγματικά fine και παράλληλα ο επισκέπτης παύει να είναι πελάτης και γίνεται φιλοξενούμενος.

Το εστιατόριο SKALA ήρθε το 2020 να προσφέρει ακριβώς αυτό και να μας «μάθει» να βγαίνουμε για φαγητό σε αυτή τη γωνιά της λίμνης.

Στο SKALA, δίνεται πρωτίστως βάση στη χρήση ποιοτικών τοπικών προϊόντων σε συνεργασία με ντόπιους παραγωγούς με στόχο την υψηλής ποιότητας κουζίνα. Μια κουζίνα που αναδεικνύει τις Ελληνικές πρώτες ύλες και συνταγές μέσα από signature πιάτα και fusion επιρροές επεκτείνοντας έτσι τα όρια της Ελληνικής γαστρονομίας.

Ο αποδομημένος ντάκος με κρέμα φέτας, τζελ βασιλικού και καραμελωμένα ντοματίνια ή το ριζότο με φρέσκα μύδια σε ζωμό από καβουρδισμένα φύκια νόρι είναι μόνο κάποιες από τις εκπλήξεις που σας επιφυλάσσει η νεανική και ταλαντούχα ομάδα της κουζίνας.

Η έννοια της ποιότητας σε ένα εστιατόριο όμως είναι σύνθετη και προϊόν ομαδικής δουλειάς. Το εστιατόριο SKALA σέβεται όλα όσα παράγονται και προσφέρονται στην κουζίνα και στο μπαρ του. Η ενημερωμένη και εκτενής λίστα κρασιών όπως και ο ανανεωμένος κατάλογος κοκτέιλ το μετατρέπουν σε ιδανική επιλογή για όσους ο σωστός συνδυασμός φαγητού με ποτό αποτελεί προϋπόθεση για ένα απόλυτα επιτυχημένο γεύμα.

Αν σε όλα τα παραπάνω προσθέσεις το προσεγμένο σέρβις με τα σύντομα master classes κάθε φορά που ένα νέο πιάτο «προσγειώνεται» στο τραπέζι και φυσικά, τη συγκλονιστική θέα στη λίμνη Βουλισμένη, έχεις έναν γαστρονομικό προορισμό που δικαιώνει απόλυτα τη φήμη του.

Εστιατόριο SKALA στην λίμνη του Αγίου Νικολάου.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: +30 28410 22712
Ιστοσελίδα: http://www.skalataverna.gr

ΠΗΓΗ: cna.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *