MELOGRANO – O απόλυτος γαστρονομικός προορισμός της Κεφαλονιάς με τις δημιουργίες του σεφ Γιάννη Μάργαρη

MELOGRANO – O απόλυτος γαστρονομικός προορισμός της Κεφαλονιάς με τις δημιουργίες του σεφ Γιάννη Μάργαρη

Το MELOGRANO ήρθε πριν ένα χρόνο στην κεντρική Πλατεία Αργοστολίου , Πλατεία Βαλλιάνου, για να καλύψει ένα μεγάλο κενό στην τοπική γαστρονομία.

Η επιχειρηματική ιδέα του Σταύρου Σπαθή για ένα πολυτελές εστιατόριο Μεσογειακής κουζίνας που θα στηρίζεται  σε τοπικά προϊόντα της Κεφαλονιάς , ήρθε και έδεσε με τις δημιουργίες του διάσημου σεφ Γιάννη Μάργαρη.

Ο σεφ  επισκέφτηκε τυροκομεία , στάνες, οινοποιεία προκειμένου να καταλήξει στα τοπκά προϊόντα που θα βάλει στο μενού του .

Το εγχείρημα πέτυχε απόλυτα. Τοπικά τυριά, κρασιά αλλά και φρέσκα ψάρια και θαλασσινά αναδείχτηκαν στο μενού του MELOGANO κερδίζοντας και τον πιο δύσκολο ουρανίσκο.

Το MELOGRANO λειτουργεί από το πρωί προσφέροντας καφέδες, χυμούς, γλυκά και αλμυρά για μια δυναμική εκκίνηση της ημέρας, συνεχίζει με ταο γεύμα για να κλείσει το βράδυ με μοναδικά πιάτα του δείπνου.

Εφέτος παράλληλα με την  Μεσογειακή κουζίνα, θα απολαύσετε και διεθνή πιάτα όπως σούσι αλλά και γλυκά με εξωτικά φρούτα και γεύσεις..

√ Μπορείτε να δείτε το μενού του MELOGRANO εδώ https://melogranorestaurant.gr/qrmenu/

√ Μπορείτε να κάνετε κράτηση από εδώ 2671 022297

Όποια ώρα της ημέρας επιλέξετε να πάτε , σας περιμένουν οι υπέροχες δημιουργίες του διάσημου σεφ Γιάννη Μάργαρη και η εγκάρδια φιλοξενία της οικογένειας Σπαθή.

***Και για όσους θέλουν να κάνουν εκπλήξεις στην παρέα ή στο ταίρι τους ο σεφ και το προσωπικό θα συνωμοτήσουν μαζί τους για μια αξέχαστη εμπειρία. Μόνο να προηγηθεί κράτηση και ενημέρωση..

ΠΗΓΗ: kefaloniapress.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *