Advertisement Section
Header AD Image
Read Time:1 Minute, 36 Second

Από τα Best City Awards 2022 στον τομέα της Υγείας

Το πρόγραμμα δράσης και πρόληψης κατά του covid 19 του Δήμου Καλαμαριάς επιβραβεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο! Διακρίθηκε στην πρώτη θέση, από τα Best City Awards 2022 και πήρε το χρυσό βραβείο, στον τομέα της Υγείας.

«Πέρασαν δύο χρόνια αγωνίας και ανασφάλειας για το μέλλον, καθώς είχαμε απέναντί μας μία άγνωστη μέχρι τότε απειλή. Από την πρώτη στιγμή δεν αφήσαμε τον φόβο να μας καταβάλει. Ανασυγκροτήσαμε τις δυνάμεις μας, ενωθήκαμε και καταστρώσαμε το σχέδιο, που θα κρατούσε τους πολίτες μας όσο το δυνατό πιο ασφαλείς. Και τα καταφέραμε. Αμέτρητες δράσεις και πρωτοβουλίες με επίκεντρο την προστασία του πολίτη έλαβαν χώρα στον δήμο Καλαμαριάς και με ανακούφιση βλέπαμε τα νούμερα των κρουσμάτων να είναι σταθερά χαμηλά στον δήμο μας. Με περίσσια περηφάνια λοιπόν και ικανοποίηση παραλαμβάνουμε το συγκεκριμένο βραβείο, σε μία ιδιαίτερα ξεχωριστή χρονιά για μας, καθώς φέτος συμπληρώνονται 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή και τιμούμε με μία σειρά από σπουδαίες εκδηλώσεις την ιστορία του τόπου μας, την προσφυγομάνα Καλαμαριά» ήταν το μήνυμα του Δημάρχου Καλαμαριάς, Γιάννη Δαρδαμανέλη, ο οποίος δεν κατάφερε να παραλάβει ο ίδιος το βραβείο, αφού ο κορονοϊός δεν του επέτρεψε να ταξιδέψει στην Αθήνα, όπου γινόταν η τελετή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τον Μάρτιο του 2020 το Δημοτικό Συμβούλιο της Καλαμαριάς, κατά πλειοψηφία είχε πάρει μία σειρά μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας, τα οποία εκ του αποτελέσματος, κρίθηκαν πως ήταν προς τη σωστή κατεύθυνση.

Tα Best City Awards 2022 που διοργανώνει η Boussias, υπό την Αιγίδα της ΚΕΔΕ και της Περιφέρειας Αττικής, για 5η χρονιά ανέδειξαν κορυφαίες πρακτικές και λύσεις της χρονιάς που πέρασε, μιας χρονιάς εξαιρετικά δύσκολης για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, όπου δοκιμάστηκαν οι αντοχές συστημάτων και ανθρώπων. Παρ’ όλα αυτά, η Αυτοδιοίκηση με τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, απάντησαν στις προκλήσεις της χρονιάς και απέδειξαν ότι με ευελιξία, καινοτομία και εμπιστοσύνη μπορούν να επιτευχθούν τα καλύτερα αποτελέσματα.

ΠΗΓΗ: typosthes.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Θεσσαλονίκη: Ανοίγει πύλες το καλοκαίρι η νέα Αγορά Μοδιάνο – Με 80 καταστήματα. Previous post Θεσσαλονίκη: Ανοίγει πύλες το καλοκαίρι η νέα Αγορά Μοδιάνο – Με 80 καταστήματα.
Ετήσια μεγάλη συναυλία του Μουσικού Σχολείου Γιαννιτσών με τίτλο "Η Ελλάδα του Μίκη". Next post Ετήσια μεγάλη συναυλία του Μουσικού Σχολείου Γιαννιτσών με τίτλο “Η Ελλάδα του Μίκη”.