Η Ένωση Κυριών Δράμας απέκτησε marketing plan

Η Ένωση Κυριών Δράμας απέκτησε marketing plan

Το πρώτο marketing plan που εκπονήθηκε για τις επικοινωνιακές ανάγκες της Ένωσης Κυριών Δράμας-Σ.Α.Φ. παρέλαβε η πρόεδρος Αλίκη Τσιαμούρα.

Το αναλυτικό πλάνο έχει διπλό στόχο και συγκεκριμένα ένα μεσορόθεσμο που αφορά στην βελτίωση της επικοινωνιακής πολιτικής, ενδυνάμωση του brand της Ένωσης Κυριών Δράμας-Σ.Α.Φ. με έμφαση την Δραμινή κοινωνία και ένα μακροπρόθεσμο που αφορά στον εορτασμό των 120  (εκατόν είκοσι) χρόνων λειτουργίας (1904-2024).

Το υλικό που παραδόθηκε στον φορέα ήταν απόρροια τριών κύκλων εκπαιδεύσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και του προσωπικού και αφορούσε στις ενότητες Δημόσιες Σχέσεις, Δημοσιότητα, Άσκηση θεσμικής πίεσης, Συνηγορία, Μάρκετινγκ, Επικοινωνία, Θεμελίωση μάρκας, μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Εκπαιδευτής ήταν ο Οικονομολόγος και Πιστοποιημένος Εκπαιδευτής Ενηλίκων Ζήσης Παπαδόπουλος ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε: «η αλληλεπίδραση και η τριβή με το επιστημονικό προσωπικό της Ένωσης Κυριών Δράμας ήταν μία μοναδική εμπειρία και μου έδωσε την ευκαιρία να διεισδύσω σε βάθος και να κατανοήσω τη λειτουργία του φορέα, το εύρος των παρεχόμενων υπηρεσιών, τις αξίες, τις συνεργασίες, τις διακρίσεις, αλλά κυρίως το πάθος και το ζήλο που χαρακτηρίζει το έμψυχο δυναμικό του οργανισμού και την πρόεδρό του Αλίκη Τσιαμούρα. Ο οδηγός αυτός διατηρεί αναπόφευκτα έναν εκπαιδευτικό χαρακτήρα, καθώς φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα καθημερινό εργαλείο, έναν «οδηγό προς ναυτιλλομένους», ένα πρακτικό και χειροπιαστό σημείο αναφοράς που θα επιτρέψει την αποτελεσματική εφαρμογή των εργαλείων και των τεχνικών του μάρκετινγκ….».

Τα σεμινάρια υλοποιήθηκαν στο πλαίσιο του προγράμματος «Το Mobile School Ταξιδεύει» με στόχο την ενδυνάμωση των ικανοτήτων και την μεγιστοποίηση του κοινωνικού αντικτύπου του φορέα.

Σεμινάριο για την Έμφυλη Βία

Από τις 27 έως 29 Ιουνίου στην Ένωση Κυριών Δράμας-Σ.Α.Φ. θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο εκπαιδευτικό σεμινάριο για την διαχείριση του θύτη έμφυλης βίας.

Η εκπαίδευση θα γίνει από τον νορβηγικό φορέα “Alternative to Violence”, με μακροχρόνια εμπειρία στην έρευνα και την εκπαίδευση της καταπολέμησης της έμφυλης βίας και τη θεραπεία ατόμων που ασκούν, υφίστανται ή είναι μάρτυρες περιστατικών κακοποίησης. Η πρώτη τριήμερη  εκπαίδευση, πραγματοποιήθηκε τον Απρίλιο του 2022, με την πολύ ουσιαστική συμμετοχή 26 επαγγελματιών ψυχικής υγείας από τις κοινωνικές υπηρεσίες του Ν. Δράμας και εκπροσώπων της Αστυνομίας. Βασικοί άξονες της εκπαίδευσης ήταν η ανταλλαγή καλών πρακτικών, η παρουσίαση του τρόπου λειτουργίας του φορέα, οι βασικές κατευθυντήριες γραμμές και τα πρωτόκολλα που ακολουθεί ο φορέας από την πρώτη επαφή του με τον θύτη έμφυλης βίας ως και την ολοκλήρωση της θεραπείας του.

Η δεύτερη τριήμερη εκπαίδευση είναι προσκεκλημένοι όλοι οι ψυχολόγοι, κοινωνικοί λειτουργοί, δικηγόροι των υπηρεσιών του Νομού Δράμας και εκπρόσωποι από την Αστυνομία. Ο στόχος της δεύτερης εκπαίδευσης είναι η μεγαλύτερη εξειδίκευση στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών στους θύτες έμφυλης βίας, μέσα από ανάλυση περιστατικών.  Η δράση αυτή έχει ιδιαίτερη σημασία τόσο για τους επαγγελματίες, όσο και για όλους τους πολίτες της πόλης μας, καθώς η νορβηγική ομάδα θα συνεχίσει το έργο που ξεκίνησε, μεταδίδοντας την τεχνογνωσία και την μεθοδολογία του φορέα τους στις κοινωνικές υπηρεσίες της Δράμας, με αποτέλεσμα την ενημέρωση και εξειδίκευση των επαγγελματιών και την ενίσχυση των συμβουλευτικών παροχών τους στους πολίτες της Δράμας.

ΠΗΓΗ: dramini.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *