Έτοιμη μέχρι τον Απρίλιο η νέα σύγχρονη μονάδα αφαλάτωσης στο Αλεποχώρι

Έτοιμη μέχρι τον Απρίλιο η νέα σύγχρονη μονάδα αφαλάτωσης στο Αλεποχώρι – Οριστική λύση στην υδροδότηση

Οι δημότες του Αλεποχωρίου θα ωφεληθούν πολλαπλώς, τόσο από την υψηλή ποιότητα του νερού και την κατακόρυφη μείωση της τιμής προμήθειάς του, όσο και από τον καθοριστικό περιορισμό του φαινομένου της λειψυδρίας στην περιοχή.

Οι δημότες του Αλεποχωρίου θα ωφεληθούν πολλαπλώς, τόσο από την υψηλή ποιότητα του νερού και την κατακόρυφη μείωση της τιμής προμήθειάς του, όσο και από τον καθοριστικό περιορισμό του φαινομένου της λειψυδρίας στην περιοχή. Η μονάδα θα λειτουργήσει μέχρι τα μέσα του Απριλίου. Την είδηση έκανε γνωστή ο δήμαρχος Μάνδρας Ειδυλλίας Αρμόδιος Δρίκος σε σχετική ανακοίνωση του. Αναλυτικά:

Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνω, μια πολύ μεγάλη επιτυχία που πετύχαμε στον Δήμο Μάνδρας-Ειδυλλίας, στον 1ο μήνα της θητείας μας. Αυτό που για κάποιους ήταν ακατόρθωτο, τελικά με μεθοδική δουλειά και προσπάθεια, το καταφέραμε!

Πρόκειται για μια σύγχρονης τεχνολογίας μονάδα αφαλάτωσης με χρήση ΑΠΕ για βέλτιστο περιβαλλοντικό αποτέλεσμα, με παραγωγή πόσιμου νερού 600κμ/ημέρα. Με την υπογραφή σύμβασης μεταξύ του Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας και της εταιρείας SYCHEM A.E. ξεκινάει άμεσα η προμήθεια και εγκατάσταση της νέας καινοτόμου ιδιοκτήτης μονάδας, συνολικού προϋπολογισμού 1.040.360,00€

Με άμεσες και γρήγορες παρεμβάσεις της νέας δημοτικής αρχής, καταφέραμε το έργο αυτό να είναι ιδιόκτητο και μόνιμο καθώς αν δεν γινόταν οι απαραίτητες διεργασίες, υπήρχε κίνδυνος να χαθεί η Ευρωπαϊκή χρηματοδότηση λόγω του χρονικού περιορισμού που προέβλεπε την εγκατάσταση του έργου μέχρι τον Μάρτιο.

Οι δημότες του Αλεποχωρίου θα ωφεληθούν πολλαπλώς, τόσο από την υψηλή ποιότητα του νερού και την κατακόρυφη μείωση της τιμής προμήθειάς του, όσο και από τον καθοριστικό περιορισμό του φαινομένου της λειψυδρίας στην περιοχή. Η μονάδα θα λειτουργήσει μέχρι τα μέσα του Απριλίου.

Πηγή: thriassio.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *