,

Ολοκληρώθηκε το έργο ανάπλασης στο φαράγγι “Πάντα Βρέχει”

Φαράγγι Πάντα Βρέχει

Ολοκληρώθηκαν εγκαίρως οι εργασίες ανάπλασης του περιβάλλοντος χώρου του φαραγγιού “Πάντα Βρέχει” στην Π.Ε. Ευρυτανίας και παραδίδεται σε χρήση ένα ιδιαίτερα σημαντικό έργο αναβάθμισης υποδομών εναλλακτικού τουρισμού.

Το έργο: «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΧΩΡΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ “ΠΑΝΤΑ ΒΡΕΧΕΙ”», αρχικού προϋπολογισμού 240.000 ευρώ, χρηματοδοτήθηκε και δημοπρατήθηκε από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. Μεταξύ άλλων:

  • Κατασκευάστηκε χώρος αναψυχής στο παρόχθιο πλατανόδασος, στο οποίο λειτουργούν επίσης αποδυτήρια, WC, καθώς και κιόσκι ενημέρωσης επισκεπτών.
  • Επισκευάστηκε η κρεμαστή γέφυρα και συντηρήθηκαν  τα παρακείμενα μονοπάτια.
  • Δημιουργήθηκαν θέσεις θέας με κιόσκι πλησίον του οικισμού της Στουρνάρας, όπως και στη σιδερένια γέφυρα στην έξοδο προς Ροσκά.
  • Κατασκευάστηκε πέτρινη βρύση με δεξαμενή υδρομάστευσης.
  • Διαμορφώθηκε χώρος πάρκινγκ.
  • Έγιναν οι απαραίτητες περιφράξεις, σημάνσεις και τοποθετήθηκαν πινακίδες ενημέρωσης

Πηγή: viotiaplus.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *