Τα προϊόντα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στην Διεθνή Έκθεση «SIAL PARIS 2024»

Τα προϊόντα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στην Διεθνή Έκθεση «SIAL PARIS 2024»

H Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ανακοινώνει τη συμμετοχή της στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών «SIAL PARIS 2024», που θα πραγματοποιηθεί από τις 19 έως και τις 23 Οκτωβρίου 2024 στο Εκθεσιακό Πάρκο PARIS NORD VILLEPINTE, στο Παρίσι της Γαλλία, σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων & Εξωτερικού Εμπορίου Α.Ε. (ENTERPRISE GREECE).

Η Διεθνής Έκθεση διοργανώνεται κάθε δύο χρόνια. Αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εκθέσεις του κλάδου των τροφίμων και ποτών στον κόσμο. Η συγκεκριμένη έκθεση είναι σημείο συνάντησης για τις μεγαλύτερες παραγωγικές εταιρείες του κλάδου και τους εκπροσώπους – αγοραστές από ολόκληρο τον κόσμο και αποκαλύπτει τις καινοτομίες που διαμορφώνουν την Βιομηχανία Τροφίμων και Ποτών του μέλλοντος.

Η έκθεση περιλαμβάνει 20 εκθεσιακούς τομείς όπου προβάλλεται το σύνολο των προϊοντικών κατηγοριών της βιομηχανίας τροφίμων και ποτών, καθώς και τεχνολογικά προϊόντα για τον κλάδο του λιανικού εμπορίου, όπως και προϊόντα συναφή με τις υπηρεσίες εστίασης. Για την Ελληνική Συμμετοχή έχει προβλεφθεί χώρος στις αίθουσες: 2- Grocery and multi-products (Fine Food), 5A – Gourmet, 5B -Frozen, 5C – Drinks, και 7- Dairy. Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας θα συμμετάσχει δυναμικά για τέταρτη φορά στην συγκεκριμένη επαγγελματική έκθεση τροφίμων και ποτών στην Γαλλία, που αποτελεί βασική αγορά στόχο για τις ελληνικές εξαγωγές.
Προϋπόθεση για τη συμμετοχή των επιχειρήσεων, είναι να εδρεύουν εντός της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Επίσης, η επωνυμία της επιχείρησης ή η ετικέτα της συσκευασίας των προϊόντων δεν πρέπει να παραπέμπει σε άλλη Περιφέρεια.

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στο πλαίσιο του στρατηγικού της σχεδιασμού για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων θα επιδοτήσει το κόστος συμμετοχής κατά 60% για την ενοικίαση-κατασκευή περιπτέρου εμβαδού 10 τ.μ.. Το κόστος συμμετοχής μετά και την επιδότηση της ΠΣΕ ανέρχεται στις 2.926,40€ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. Το κόστος του Registration Fee που ανέρχεται στο ποσό των 1.260 € (πλέον Φ.Π.Α.) επιβαρύνει αποκλειστικά τον εκθέτη.

Το συνολικό κόστος ανά συμμετοχή ανέρχεται στις 2.926,40€ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. για περίπτερο 10 τ.μ. + 1.260€ (πλέον Φ.Π.Α.) για το Registration Fee/ εκθέτη

Η επιδότηση δεν περιλαμβάνει έξοδα μετακίνησης και διαμονής & έξοδα μεταφοράς εμπορευμάτων
Παρακαλούμε τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετέχουν στην έκθεση, να συμπληρώσουν την συνημμένη αίτηση συμμετοχής μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 12:00 ή μέχρι εξαντλήσεως του διαθέσιμου χώρου. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Τηλ.: 2221353616 | Email: e.tsagkaraki@pste.gov.gr

Πηγή: eviaportal.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *