Νέα σεμινάρια από το Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο.

Το Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο εδώ και 19 χρόνια υπηρετεί την δια βίου μάθηση που στοχεύει στην καλυτέρευση της καθημερινής ζωής μέσω της επιστημονικής γνώσης. Λειτουργεί τμήματα στην Αθήνα στην Θεσσαλονίκη και στην Κρήτη, ενώ από το 2020 προσφέρει και διαδικτυακά προγράμματα: https://bit.ly/3vPinLI

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση «η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει την Δευτέρα 22 Ιανουαρίου και θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα ώρες 17:30 έως 20:00 και για 8 συνεχόμενες βδομάδες, στην συνεδριακή αίθουσα του ξενοδοχείου AKALI, Κισσάμου 55.


Σε αυτά τα μαθήματα οι συμμετέχοντες θα μάθουν από 8 διακεκριμένους εισηγητές, βασικές δεξιότητες που κάνουν την διαφορά στη καθημερινή ζωή, και που κανείς ποτέ δεν μας τις δίδαξε, αλλά και που ποτέ δεν είναι αργά για να μάθουμε.

Θα αναλυθούν θέματα όπως είναι η αυτοφροντίδα, η διεκδικητικότητα, η λήψη αποφάσεων, η διαχείριση αποτυχίας, η διαχείριση χρόνου, η επίλυση συγκρούσεων, το πώς να βάζουμε όρια στους άλλους και στον εαυτό μας, αλλά και πώς να είμαστε ανθεκτικοί στις δυσκολίες.

Τα θέματα θα αναλύσουν οι: Χριστίνα Καραπάνου Ψυχολόγος/Γνωσιακή ΣΥμπεριφορική Ψυχοθεραπεύτρια, Παύλος Σακκάς Ομότιμος Καθηγητής Ψυχιατρικής ΕΚΠΑ, Γιάννης Μικρογιαννάκης Σύμβουλος Επιχειρήσεων/Δημόσιος ομιλητής, Μιλτιάδης Τσιάκαλος Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης, Κική Τζωρτζακάκη Σύμβουλος Οικογένειας/Συγγραφέας, Βασιλική Μακαρώνη Ψυχολόγος/Ψυχοθεραπεύτρια, Μαριλένα Πετράκη Ψυχολόγος/Ψυχοθεραπεύτρια, Δημήτρης Φλαμούρης Ψυχολόγος.

Δικαίωμα εγγραφής έχουν όλοι, χωρίς κανένα ηλικιακό ή μορφωτικό περιορισμό, καταβάλλοντας απλά το κόστος συμμετοχής.

Με την επιτυχή παρακολούθηση των μαθημάτων οι συμμετέχοντες λαμβάνουν σχετικό πιστοποιητικό παρακολούθησης.
Εγγραφές: www.alp.gr
Πληροφορίες στα τηλ: 2821501060 / 6972719010 (Δευ.-Παρ. 10:00-14:00).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *