6η Έκθεση Ποιοτικού Κρασιού Στην Ήπειρο WINE Fair 800!

6η Έκθεση Ποιοτικού Κρασιού Στην Ήπειρο WINE Fair 800

H 6η Έκθεση ποιοτικού κρασιού στην Ήπειρο 800 Wine Fair είναι γεγονός!

Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024 στο ξενοδοχείο Du Lac Congress Center & Spa ! 

H 6η έκθεση ποιοτικού κρασιού 800 WINE FAIR μεγαλώνει και παραμένει πιστή στο ραντεβού της, την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο Du Lac Congress Center & Spa !

H Cava800 εδώ και 25 χρόνια στηρίζει και προωθεί το ποιοτικό κρασί και αυτήν την προσπάθεια την ενίσχυσε πρόσφατα με την δημιουργία ενός νέου πρότυπου καταστήματος στα Γιάννενα στο οποίο προστέθηκε τμήμα Deli με προϊόντα που συνοδεύουν αρμονικά ένα μπουκάλι κρασί. Μία νέα ηλεκτρονική (application) εφαρμογή για να υποστηρίζει τα παραπάνω αλλά και την καθιερωμένη πλέον Έκθεση Ποιοτικού Κρασιού στην Ήπειρο που θα συγκεντρώσει στην όμορφη πόλη των Ιωαννίνων κρασιά από κορυφαίους Οίκους της παγκόσμιας οινικής σκηνής.

Φυσικά, από την έκθεση και φέτος το ελληνικό ποιοτικό κρασί θα έχει την τιμητική του.. Για το λόγο αυτό και επειδή πιστεύουμε πως στο κρασί δεν υπάρχουν γεωγραφικά όρια, σας προσκαλούμε και φέτος σε μια μεγαλύτερη και πιο ολοκληρωμένη έκθεση που θα αποτελέσει άλλη μια ευκαιρία να συγκεντρώσουμε τους οινόφιλους όλης της περιοχής και να στρέψουμε τα βλέμματα και πάλι στο ευγενές αυτό προϊόν της αμπέλου που τόσο αγαπάμε.

Η έκθεση θα λάβει μέρος στο συνεδριακό κέντρο του ξενοδοχείου Du Lac Congress Center & Spa, την Κυριακή 18/02/2024 και οι ώρες προσέλευσης για το κοινό θα είναι  από τις 11:30 έως 20:30.

 ΩΡΕΣ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ

Από 11:30 έως  20:30

Ηλεκτρονική εγγραφή επισκέπτη

Εξασφαλίστε την γρήγορη και δωρέαν είσοδο σας στην έκθεση κάνοντας Ηλεκτρονική εγγραφή επισκέπτη ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Πηγή: epirus-tv-news.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *