Εργαστήρια Δημιουργικής Επανάχρησης Υλικών.

Ο Όμιλος Φίλων Βουνού και Θάλασσας σε συνεργασία με το Σύλλογο Γυναικών Μήλου «Η Αφροδίτη», στο πλαίσιο των δράσεων κοινωνικής ευθύνης και ευαισθητοποίησης, με την υποστήριξη  της οργάνωσης Cycladic Presentation Fund προτίθεται να ξεκινήσει Ανοιχτά Εκπαιδευτικά Εργαστήρια  Δημιουργικών Τεχνών για την απόκτηση και ενίσχυση της περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης.

Τα εργαστήρια θα βασιστούν στη πολύχρονη πρακτική εμπειρία, έρευνα και γνώση της εκπαιδεύτριας του προγράμματος κας Τζούλι Γκίμπνυ – Βαμβακάρη, πάνω στη δημιουργική χρήση ανακυκλωμένων ή επαναχρησιμοποιούμενων υλικών όπως χαρτί, δέρμα, ξύλο, πλαστικό και ύφασμα.  Ακόμη και υλικά από τη παράδοση του νησιού όπως παλιά «υφαντά», μοτίβα και σχέδια μπορούν να «παντρευτούν» με το σύγχρονο και δημιουργήσουν κάτι νέο.

Στο εργαστήρι μπορεί να συμμετέχει κάθε ενδιαφερόμενος/η από 18 ετών και άνω και η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ κατόπιν δήλωσης * στο τηλέφωνο : 6978585487 (Γιώργος Μάλλης).

Η πρώτη συνάντηση γνωριμίας με το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 22-01-2024 στο Εργατικό Κέντρο Μήλου στις 18:00.

Εκ του Ομίλου Φίλων Βουνού και Θάλασσας

Ο Πρόεδρος, Μάλλης Γεωργίος

Ο Γραμματέας, Αντώνιος Τρίμης

Εκ του Συλλόγου Γυναικών Μήλου «Η Αφροδίτη»

Η Πρόεδρος, Βλάχου Άννα

Η Γραμματέας, Κάτρη Παρασκευή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *