Αυτή είναι η πρώτη κάψουλα hotel που εγκαταστάθηκε στη Θεσσαλία και εντυπωσιάζει

Οι κάψουλες ONE living έχουν δημιουργηθεί για να δώσουν την ευκαιρία σε κάθε επισκέπτη να ζήσει μια αξέχαστη εμπειρία διαμονής και ο κ. Κώστας Γκάγκος τις έφερε και τις εγκατέστησε στη Λάρισας. κάνοντας μας την ξενάγηση μεσω ενός βίντεο!

Η φιλοσοφία πίσω από τις ONE living capsules by Costas Gagos εμπεριέχει ένα συνονθύλευμα αρχιτεκτονικής καινοτομίας, λειτουργικότητας, μοναδικού design και εξελιγμένης τεχνολογίας. Πρόκειται για σύγχρονες modular κατασκευές, όπου υλικά τελευταίας τεχνολογίας σε συνδυασμό με έξυπνα συστήματα διαχείρισης συνθέτουν το μέλλον στη φιλοξενία, στην κατοικία και γενικά στην έννοια του living.

Γρήγορος χρόνος κατασκευής και παράδοσης, σύντομη διαδικασία αδειοδότησης, σχεδιαστική ευελιξία, εύκολη μεταφορά, ιδιαίτερο design, σύγχρονα υλικά, είναι μερικά από τα πλεονεκτήματα της ολοκληρωμένης πολυτελούς ξενοδοχειακής σουίτας ONE living.

Μάλιστα ο κ. Κώστας Γκάγκος για πρώτη φορά αναφέρθηκε σε αυτό το εγχείρημά του στη πρόσφατη εκδήλωση για την κοπή πίτας και τις βραβεύσεις του Εμπορικού Επιμελητηρίου Λάρισας.

Πηγή: magnesianews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *