Μητσοτάκης στην παράδοση του οδικού άξονα Άκτιο-Αμβρακία: «Ο δρόμος αυτός θα αλλάξει την όψη της δυτικής Ελλάδας, θα ξεκλειδώσει νέες αναπτυξιακές προοπτικές»

Στο 24ο χλμ  του οδικού άξονα  Άκτιο – Αμβρακία έλαβε χώρα η εκδήλωση του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών για την παράδοση του νέου δρόμου. Στο σύνολο του ο νέος δρόμος θα δοθεί στην κυκλοφορία ως το προσεχές Σάββατο. 

Στην εκδήλωση μίλησαν ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών   Χρήστος Σταϊκούρας, ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Νίκος Ταχιάος, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της MYTILINEOS Energy & Metals κ. Ευάγγελος Μυτιληναίος.

Τις αναπτυξιακές και επενδυτικές προοπτικές που με τη σειρά τους θα φέρουν και νέες θέσεις εργασίας τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην ομιλία του για την τελετή παράδοσης του νέου οδικού άξονα Άκτιο-Αμβρακία, το μεσημέρι της Τετάρτης

Ο πρωθυπουργός τόνισε, επίσης, τη σημασία του έργου όσον αφορά το επίπεδο της οδικής ασφάλειας στέλνοντας το μήνυμα ότι «η κυβέρνηση αυτή θα εξακολουθεί να δρομολογεί το σημαντικό έργο της ενίσχυσης των υποδομών».

«Καλοτάξιδος ο δρόμος και να συνεχίσουμε να παραδίδουμε με τον ίδιο ρυθμό έργα που βελτιώνουν την καθημερινότητα των Ελλήνων» κατέληξε ο πρωθυπουργός στον χαιρετισμό του για τον οδικό άξονα που θα παραδοθεί στο κοινό μέσα στο Σαββατοκύριακο.

«Ο δρόμος αυτός θα αλλάξει την όψη της δυτικής Ελλάδας, θα ξεκλειδώσει νέες αναπτυξιακές προοπτικές και θα εξυπηρετεί τους πολίτες που θα μπαίνουν στο αυτοκίνητό τους χωρίς να τρέμει το φυλλοκάρδι τους. Καλοτάξιδος ο δρόμος και να συνεχίσουμε να παραδίδουμε με τον ίδιο ρυθμό έργα που βελτιώνουν την καθημερινότητα των Ελλήνων» κατέληξε ο πρωθυπουργός.

Πηγή: agrinionews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *