Εργαστήριο Online: «Επικοινωνία στη Διοίκηση και Τεχνολογία»

Εργαστήριο Online: «Επικοινωνία στη Διοίκηση και Τεχνολογία» από το Σύνδεσμο Εξαγωγέων ΣΕΒΕ και το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας.

Ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων ΣΕΒΕ, το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας και το Ευρωπαϊκό Περιφερειακό Πλαίσιο Συνεργασίας ERFC την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2022 διοργανώνουν  ενημερωτική διάλεξη μέσω zoom στα πλαίσια του εργαστηρίου « Επικοινωνία στη Διοίκηση και Τεχνολογία » με θέμα:  WORKPLACE TRUST LEADERS – Δημιουργία ενός κλίματος εμπιστοσύνης στις επιχειρήσεις. Δείτε αναλυτικά τη Πρόσκληση και το πρόγραμμα της διάλεξης: «Ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων ΣΕΒΕ, το Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας της Σχολής Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, και το Ευρωπαϊκό Περιφερειακό Πλαίσιο Συνεργασίας ERFC σας προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας την ενημερωτική διάλεξη στα πλαίσια του εργαστηρίου « Επικοινωνία στη Διοίκηση και Τεχνολογία » με θέμα:  WORKPLACE TRUST LEADERS – Δημιουργία ενός κλίματος εμπιστοσύνης στις επιχειρήσεις.

την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2022 και ώρα 17:00, μέσω zoom  https://zoom.us/my/uowm.mst1

Παρακαλούμε δηλώστε την συμμετοχή σας εδώ. Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα εδώ. Η διάλεξη θα λάβει χώρα μέσω ZOOM στην Ελληνική και Αγγλική Γλώσσα»

Πηγή: https://e-ptolemeos.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *